Contact

Bel of mail ons voor uw vragen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Contact info

Gevelliften.nl B.V.

Vendelier 77
3905 PD Veenendaal

KvK: 73.35.48.05
Vestigingsnr.: 00.00.41.40.27.23
BTW-nr.: 85.94.81.001.B01
IBAN: NL48RABO0341229962
BIC/SWIFT: RABONL2U

Informatienummer

085 – 020 75 00

E-mailadres

info@gevelliften.nl

Voor spoed bel: 085 - 020 75 55

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen of bel ons informatienummer: 085 – 020 75 00

Ik ben geen klant maar heb wel een storing. Kan ik bij Gevelliften.nl terecht?

U kunt zeker bij Gevelliften.nl terecht. Na een schriftelijke opdracht zal een van onze monteurs de storing proberen te verhelpen. Vervolgens zullen we de mogelijkheden van verdere samenwerking met u bespreken. Zonder gedegen onderhoud loopt u namelijk een groot risico op storingen en daarmee ook op onveilige situaties voor gebruikers. Dit wensen wij te voorkomen.

Kan ik mijn gevellift veilig gebruiken?

Uw gevellift is veilig te gebruiken wanneer deze het afgelopen jaar is onderhouden door eenĀ  gerenommeerde partij en is goedgekeurd door een onafhankelijke keurende instantie. Wanneer dit niet het geval is kunt u contact met ons opnemen.

Voeren jullie ook keuringen uit?

Nee, we voeren zelf geen keuringen uit. Dit wordt gedaan door een onafhankelijke geaccrediteerde instantie. We kunnen de keuring wel voor u regelen. Wij begeleiden u bij het hele proces van de keuring. Onder assistentie van een van onze monteurs, zorgen wij voor de keuringsmeester, de rapportage en het certificaat na keuring. Zo weet u zeker dat u geen stap in dit proces overslaat.

Waar vind ik documentatie over mijn gevellift?

De bedieningshandleiding kunt u meestal vinden in het registerkastje in de ruimte die toegang heeft tot het dak. Hier vindt u ook het logboek van de uitgevoerde werkzaamheden.

Welke eisen worden gesteld aan de gebruiker van mijn gevellift?

De gebruiker dient van tevoren de gebruikershandleiding te hebben gelezen en begrepen. Wanneer nodig kan onze servicemonteur een extra instructie geven. Daarnaast moet de gebruiker altijd goedgekeurde Persoonlijk Beschermingsmiddelen (PBM) dragen. Deze kunnen door de gebruiker zelf worden meegenomen of, indien aanwezig, kan er gebruik worden gemaakt van de PBM op locatie.

Wij kunnen ook PBM leveren en jaarlijks keuren.

Heeft u een andere vraag over onze diensten?

Maak dan gebruik van het onderstaand formulier en laat uw bericht achter. Wij nemen spoedig contact met u op.