Moderniseren & reviseren

Moderniseren en reviseren van alle merken gevelonderhoudsinstallaties. Een duurzame oplossing.

Wat kenmerkt modernisering & revisie

Duurzame oplossing

Verlenging van de levensduur van uw installatie.

Merkonafhankelijk

Wij reviseren alle merken gevelonderhoudsinstallaties.

Advies op maat

Objectief advies over de status van uw installatie.

Modernisering gevelonderhouds- installaties

In de loop van de tijd lopen installaties slijtage op of werkt de besturing niet meer naar behoren. Wellicht voldoet de machine ook niet meer aan de veiligheidseisen. Bij veroudering van uw gevelonderhoudsinstallatie is vervanging niet altijd de oplossing. Modernisering van uw installatie verlengt de levensduur en is een veilige en duurzame oplossing.

Revisie gevelonderhouds- installaties

Om de levensduur van uw installatie te verlengen, voeren wij revisies uit. Dit houdt in dat wij de onderdelen controleren en waar nodig herstellen, opknappen of zelfs vervangen.

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen of bel ons informatienummer:

085 - 020 75 00

Ik ben geen klant maar heb wel een storing. Kan ik bij Gevelliften.nl terecht?

U kunt zeker bij Gevelliften.nl terecht. Na een schriftelijke opdracht zal een van onze monteurs de storing proberen te verhelpen. Vervolgens zullen we de mogelijkheden van verdere samenwerking met u bespreken. Zonder gedegen onderhoud loopt u namelijk een groot risico op storingen en daarmee ook op onveilige situaties voor gebruikers. Dit wensen wij te voorkomen.

Kan ik mijn gevellift veilig gebruiken?

Uw gevellift is veilig te gebruiken wanneer deze het afgelopen jaar is onderhouden door een  gerenommeerde partij en is goedgekeurd door een onafhankelijke keurende instantie. Wanneer dit niet het geval is kunt u contact met ons opnemen.

Voeren jullie ook keuringen uit?

Nee, we voeren zelf geen keuringen uit. Dit wordt gedaan door een onafhankelijke geaccrediteerde instantie. We kunnen de keuring wel voor u regelen. Wij begeleiden u bij het hele proces van de keuring. Onder assistentie van een van onze monteurs, zorgen wij voor de keuringsmeester, de rapportage en het certificaat na keuring. Zo weet u zeker dat u geen stap in dit proces overslaat.

Waar vind ik documentatie over mijn gevellift?

De bedieningshandleiding kunt u meestal vinden in het registerkastje in de ruimte die toegang heeft tot het dak. Hier vindt u ook het logboek van de uitgevoerde werkzaamheden.

Welke eisen worden gesteld aan de gebruiker van mijn gevellift?

De gebruiker dient van tevoren de gebruikershandleiding te hebben gelezen en begrepen. Wanneer nodig kan onze servicemonteur een extra instructie geven. Daarnaast moet de gebruiker altijd goedgekeurde Persoonlijk Beschermingsmiddelen (PBM) dragen. Deze kunnen door de gebruiker zelf worden meegenomen of, indien aanwezig, kan er gebruik worden gemaakt van de PBM op locatie.

Wij kunnen ook PBM leveren en jaarlijks keuren.

Gevelliften.nl B.V.

Vendelier 77
3905 PD Veenendaal

Informatie

KVK: 73.35.48.05
BTW nr: 85.94.81.001.B01
IBAN: NL48RABO0341229962
BIC/SWIFT: RABONL2U

E-mailadres

info@gevelliften.nl

Algemeen telefoonnummer

085 - 020 75 00

Bel voor storingen

085 - 020 75 55