Gevelliften.nl zoekt

Servicemonteur Gevelliften
junior/senior

Full time in Veenendaal
Beschikbaar sinds: 4 april 2019

Functieomschrijving

Gevelliften.nl BV is marktleider en dé specialistische partij voor onderhoud en reparaties van gevelliftinstallaties. Wij werken merkonafhankelijk en door heel Nederland. Gevelliften.nl was tot voor kort een divisie van KONE waar het de afgelopen 20 jaar is uitgegroeid tot een sterke speler.

Voor de onderhoud en reparaties zijn wij op naar:

Servicemonteur Gevelliften junior/senior

De functie

Als Servicemonteur ben je in je eigen rayon verantwoordelijk voor de jouw toegewezen klanten en installaties. Je zorgt voor periodieke controles en onderhoud, lost tekortkomingen en storingen op. Verder heb je de verantwoording voor de communicatie naar de klant toe, deze adviseer je over preventief onderhoud en gewenste verbeteringen. Je bent veel onderweg en komt bij de meest uiteenlopende soorten klanten, bedrijven en gebouwen. Naast deze reguliere werkzaamheden draai je mee in de storingsdienste.

Jouw profiel

  • Je beschikt over een diploma op minimaal MBO 2 niveau in de richting van werktuigbouwkunde, elektrotechniek, mechatronica, motorvoertuigtechniek of soortgelijk;
  • Naast een handige techneut, ben je klant- en servicegericht;
  • Je bent stressbestendig en creatief in het oplossen van problemen, maar verliest hierbij nooit de veiligheid uit het oog;
  • Je wilt jezelf blijven ontwikkelen en je bent bereid hiervoor de vereiste opleidingen/trainingen te volgen;
  • Je hebt geen last van hoogtevrees;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Het aanbod

Als Servicemonteur ontvang je een prima marktconform salaris, met bijbehorend (secundair) arbeidsvoorwaardenpakket (o.a. bedrijfsauto, bonusregeling en een onkostenvergoeding). We hebben een royale verlof- en ADV-dagenregeling en de helft van je pensioen wordt door ons betaald. We zorgen ervoor dat je continu geschoold wordt in de nieuwste processen en technieken. Je wordt bij ons zelfs opgeleid tot een officieel erkend gevelliftmonteur op MBO, WEB 3 niveau.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solicitatie en informatie

Wil je solliciteren of heb je vragen? Stuur je motivatie en CV of vragen naar info@gevelliften.nl. Wij nemen uw soliciatie in behandeling en nemen dan spoedig contact met u op. Of maak gebruik van het onderstaand formulier.

5 + 3 =

Deel deze vacature

Voor meer informatie over deze vacature
Bel 088 – 812 30 64
Email: info@gevelliften.nl

Gevelliften.nl B.V.

Accustraat 21
3903 LX Veenendaal

Informatie

KVK: 73.35.48.05
BTW nr: 85.94.81.001.B01
IBAN: NL48RABO0341229962
BIC/SWIFT: RABONL2U 

E-mailadres

info@gevelliften.nl

Algemeen telefoonnummer

088 - 812 30 64

Bel voor storingen

0900 – 225 55 66