Gevelliften.nl zoekt

Teamleider commerciële binnendienst

Beschikbaar sinds: 25 april 2022

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een kartrekker, iemand die mee bouwt en impact heeft door zijn of haar verfrissende blik. Herken jij jezelf hierin? Dan ben jij de teamleider commerciële binnen dienst die wij zoeken!

Teamleider commerciële binnendienst (m/v)

Wat ga je doen?
Als teamleider ben je verantwoordelijk voor de afdeling verkoop en facturatie. Samen met het team onderhoudt je contact met de klanten. Je werkt daarin ook samen met de general manager om ervoor te zorgen dat vraagstukken en verzoeken van de klanten snel en adequaat worden afgehandeld.

 

Wie ben jij?
Jij bent assertief en resultaatgericht. Je bent commercieel, doelgericht en communicatief vaardig. Daarnaast ga je georganiseerd te werk en beschik je over de flexibiliteit om te schakelen tussen afdelingen. Je hebt een hbo werk- en denkniveau en leidinggevende ervaring. Affiniteit met of werkervaring in de technische sector is een pré.

 

Over ons
Gevelliften.nl B.V. is marktleider en dé samenwerkingspartner voor onderhoud, reparaties en modernisering van alle merken gevelonderhoudsinstallaties en -ladders door heel Nederland. Daarnaast assisteren wij bij keuringen en verhelpen wij storingen. Dit doen onze eigen service- en reparatiemonteurs, ondersteund door verschillende collega’s op ons kantoor in Veenendaal.  

Dagelijks steven wij ernaar om het beste uit onszelf te halen. Dat doen wij door samen te werken en te luisteren naar wat klanten van ons verwachten. We zijn vooruitstrevend als het gaat om automatisering. In ons werk staat veiligheid, deskundigheid en betrokkenheid voorop. Wij zijn flexibel, creatief en oplossingsgericht.  

Ben je geïnteresseerd stuur dan je gegevens zoals je CV en een motivatiebrief naar werkenbij@gevelliften.nl. Wil je meer informatie dan kun je contact opnemen met Michel Rombouts op 085-020 7569.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatie en informatie

Wil je solliciteren of heb je vragen? Stuur je motivatie en CV of vragen naar werkenbij@gevelliften.nl. Wij nemen uw soliciatie in behandeling en nemen dan spoedig contact met u op. Of maak gebruik van het onderstaand formulier.

  • Toegestane bestandstypen: docx, doc, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB.

Deel deze vacature

Voor meer informatie over deze vacature
Bel: 085-020 7569
Email: werkenbij@gevelliften.nl

Gevelliften.nl B.V.

Vendelier 77
3905 PD Veenendaal

Informatie

KVK: 73.35.48.05
BTW nr: 85.94.81.001.B01
IBAN: NL48RABO0341229962
BIC/SWIFT: RABONL2U

E-mailadres

info@gevelliften.nl

Algemeen telefoonnummer

085 - 020 75 00

Bel voor storingen

085 - 020 75 55