Gevelliften.nl zoekt

Technisch Commercieel Adviseur
(Buitendienst) (m/v)

Full time in Veenendaal
Beschikbaar sinds: 2 oktober 2020

Functieomschrijving

Jij houdt ervan om achter leads aan te gaan en nieuwe business te creëren? Dat is mooi want “We willen je leaseauto eigenlijk niet op de parkeerplaats zien stil staan”

 

Technisch Commercieel Adviseur (Buitendienst) (m/v)

Wat ga je doen?

Als technisch commercieel adviseur ga je onze gespecialiseerde dienstverlening onder de aandacht brengen bij nieuwe klanten. Kijk even op onze website: WWW.GEVELLIFTEN.NL voor meer informatie over de verschillende diensten die wij leveren. Het werkgebied waarin je opereert is landelijk. Jij bent verantwoordelijk voor zowel het binnenhalen van nieuwe business evenals het onderhouden van bestaande relaties. De nadruk van jouw werkzaamheden ligt wel meer op het uitbreiden van onze dienstverlening.

Voor Gevelliften.nl interesseer je nieuwe klanten voor de dienstverleningen die wij aanbieden op grond van technische feiten. Je adviseert nieuwe en bestaande klanten over de mogelijkheden en toepassingen van onze gespecialiseerde producten en dienstverleningen. Bij het geven van advies moet gelet worden op hoe technische oplossingen er voor kunnen zorgen dat onze relatie zich in positieve richting ontwikkelt.

Jij bent een sales “hunter” met “farmer-skills”, dat gaat jou succesvol maken. Naast klantencontact leggen, verbeteren en onderhouden, maak je contracten op. Ook zorg je dat met de klant overeengekomen dienstverlening en overige randvoorwaarden worden gerealiseerd. Jij moet dus goed in de gaten hebben hoe de techniek van het bedrijf van jouw klant werkt en hoe hun bedrijf in elkaar zit, hoe de markt werkt en wat de technologie kan toevoegen. Je brengt mogelijke klanten in kaart, benadert ze en bouwt een solide relatie met ze op.

De commerciële werkzaamheden zijn voor Gevelliften. Gevelliften is onderdeel van MolenQ Industrial Services en heeft een aantal zusterondernemingen. Samen zijn wij werkzaam in een vergelijkbare branche. Onderlinge samenwerking is voor ons vanzelfsprekend. Sales opportunity’s worden makkelijk gedeeld en netwerken is een vanzelfsprekend onderdeel van de werkzaamheden.

 

Wat ben jij?

Jij staat bekend om jouw doenersmentaliteit. Jij krijgt verkoopenergie door op nieuwe kansen te ‘jagen’. Als commerciële adviseur ben jij te omschrijven als onafhankelijk (met veel initiatief) en oplossingsgericht. Grote deals binnen halen en sluiten, daar concentreer jij je graag op. Je gaat graag door met een nieuwe lead zodra je jouw huidige prospect sluit.

Je beschikt gedegen ervaring in de commerciële buitendienst. Sales, New Business creëren en CRM behoren tot jouw skills. Affiniteit met of werkervaring in de technische sector neem jij mee. Commercieel inzicht, gedrevenheid en klantgerichtheid zijn vereiste competenties. Ondernemerschap stroomt door jouw bloed. Jij bent een zelfstarter in hart en nieren.

 

Wat hebben we jou te bieden?

  • Goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Metalektro;
  • Telefoon, laptop en bedrijfsauto van de zaak;
  • 25 vakantiedagen en pensioen opbouw bij Pensioenfonds Metaalen Elektro;
  • Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap;
  • Baanzekerheid en een afwisselende, uitdagende functie binnen een groeiend ambitieus bedrijf.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatie en informatie

Wil je solliciteren of heb je vragen? Stuur je motivatie en CV of vragen naar recruitment@gevelliften.nl. Wij nemen uw soliciatie in behandeling en nemen dan spoedig contact met u op. Of maak gebruik van het onderstaand formulier.

8 + 15 =

Deel deze vacature

Voor meer informatie over deze vacature
Bel 071 – 751 7472
Email: recruitment@gevelliften.nl

Gevelliften.nl B.V.

Vendelier 77
3905 PD Veenendaal

Informatie

KVK: 73.35.48.05
BTW nr: 85.94.81.001.B01
IBAN: NL48RABO0341229962
BIC/SWIFT: RABONL2U 

E-mailadres

info@gevelliften.nl

Algemeen telefoonnummer

085 - 020 75 00

Bel voor storingen

085 - 020 75 55